Palmsöndag + Manifestation
Publicerad,
Hej alla fina läsare!
Hoppas ni mår fint? Idag idag firar vi den Ortodoxa Palmsöndagen (söndagen innan påsk). Vi har precis kommit hem från kyrkan och jag ska fixa en snabb lunch här hemma. Här ser ni en bild på mig och min tuffa Michael innan kyrkan. 🙂 Fler bilder från idag kommer upp senare 🙂
Snart ska jag åka och hämta upp svärmor och makens moster för att bege oss mot Södertälje. Vi åkder dit för att delta i manifestation för biskoparna som kidnappats i Syrien. Om ni har möjlighet så vill jag uppmana er att att visa ert stöd idag!
Heej!
Undrar om du vet hur man gör baklawa och om du isåfall har receptet? 🙂
Sedan såg jag receptet på tabbouli också.
Undar dock om burgulen ska vara kokad? Eller hur tillagar ni den?
Hej Milka,
Jag har inte gjort baklawa hemma, men det ska inte vara så svårt speciellt om man köper egen smördeg. Googla vettja 🙂
Burguln till tabboulin skall inte kokas, endast blötläggas, eller hällas i direkt i salladen.
Hej fina du!
Jag undrar vart du finns om man vill bli stylad? Ochhur långt innan måste man boka? Och vad kostar en fest sminkning och lätt lockat hår? Finns prislista?
Kraaaaam
Hej Madde,
alla frågor som rör mitt arbete/bokningar bör mailas direkt till [email protected]
kramis 🙂
Blev så rörd när jag läste om deras kidnappning. Hoppas kidnapparna släpper biskoparna snart. Blir så ledsen i själen när jag läser om allt som händer våra nära och kära i Syrien. Senast 2010 var jag där och allt var perfekt och se vad som händer nu, hemskt.
Shaenineh mbarkeeh till dig och din fina familj och du får gärna hälsa din mamma från mig och säga att hon ser ut och vara din syster, absolut inte din mamma. Ni är riktigt fina båda två.
Många kramar <3
Hej Carolyn,
Ja, det är verkligen hemskt allt som händer i världen. Läget i Syrien är allt annat än bra 🙁
Tack så mycket! Mamma blir säkert jätte glad när hon får veta det, haha.
Om vi inte hörs så får jag önska dig en trevlig påsk 🙂
Kramis
Kan du berätta mer om blötläggningen av burgulen? Ska de bara ligga i vatten en stund eller ska de ligga en längre tid? Ska den malas i bitas i efterhand?
Den är ju fin kornig. Nästan som cous cous.
Hej Milka,
Bulgurn som är finkorning behöver inte blötläggas innan, det går bra att lhälla den direkt i salladen eftersom att den suger åt sig saften. Den ska inte malas. Du äter den som vanligt vara.
Haha ok då fårstår jag. Du skrev själv ovan att den skulle blötläggas.. Därav förvirringen :p
Tack för dina svar 🙂
Hej gumman,
Jag förstår din förvirring. Det går att göra på båda sätten 🙂
Kram