Header Image

Mellose.se | Make up & Hairstylist

Hej och välkommen till mitt nya hem på Vimedbarn.se!

Profile Avatar

Vegetarisk gryta med bulgur

Publicerad,

Innehåll

  • 1 stor rödlök
  • 2 msk extra virgin olivolja
  • 5-10 st champinjoner
  • 4-6st potatis
  • 1 röd paprika
  • 1 st aburgin
  • 1 st zuccini
  • 4 vitlöksklyftor
  • 2-4 tsk salt
  • 1st köttbuljong
  • 3 tsk svartpeppar
  • 2 tsk kryddpeppar
  • 1-2 tsk stark paprika
  • 5dl passerade tomater
  • 2 dl vatten
  • 2-3 mask tomatpure
  • ½ dl chilisås
  • Börja med att koka potatisen till sen mjuknar lite. sedan skär du upp den i storna tärningar och sedan steker de lite i grillkrydda och olja.

    Skär upp grönsakerna

    Någa av vitlöken skär du i skivor

    stek allt i en stekpanna, men bara några minuer och lägg i kryddorna enligt van

    sedan lägger du i tomatpure och de passerade tomaterna samt chilisåsen. Låt grytan stå och puttra i låg värme i ca 30 minuter. smaka av då och då o känn om potatis är mjuk. när den e klar då är den färdig.

    sedan e d dags o göra bulgur. jag använder mig av den mellanstora storleken på bulgut samt med ch3iraje som finns i de flesta matbutiker. (den bruna färgen får den när man grillar den i ugnen innan.)

    lägg in 4 glas vatten i en kastrull. lägg i några droppar olja, kycklingbuljong, salt och övriga kryddor efter smak. låt den koka. sedan mäter ni upp i samma glas 2-3 glas med bulgur och chr3iae

    låt det puttra i någa minuter i svag värme och smaka av när den e klar.

    lycka till! ni får gärna skriva här om ni vill ha mer anvisningar

    1 Kommentar

    1. Det är ju inte vegetariskt om du har köttbuljong i den

    Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *