Mellose.se | Make up & Hairstylist

Vegetarisk gryta med bulgur

Innehåll

  • 1 stor rödlök
  • 2 msk extra virgin olivolja
  • 5-10 st champinjoner
  • 4-6st potatis
  • 1 röd paprika
  • 1 st aburgin
  • 1 st zuccini
  • 4 vitlöksklyftor
  • 2-4 tsk salt
  • 1st köttbuljong
  • 3 tsk svartpeppar
  • 2 tsk kryddpeppar
  • 1-2 tsk stark paprika
  • 5dl passerade tomater
  • 2 dl vatten
  • 2-3 mask tomatpure
  • ½ dl chilisås
  • Börja med att koka potatisen till sen mjuknar lite. sedan skär du upp den i storna tärningar och sedan steker de lite i grillkrydda och olja.

    Skär upp grönsakerna

    Någa av vitlöken skär du i skivor

    stek allt i en stekpanna, men bara några minuer och lägg i kryddorna enligt van

    sedan lägger du i tomatpure och de passerade tomaterna samt chilisåsen. Låt grytan stå och puttra i låg värme i ca 30 minuter. smaka av då och då o känn om potatis är mjuk. när den e klar då är den färdig.

    sedan e d dags o göra bulgur. jag använder mig av den mellanstora storleken på bulgut samt med ch3iraje som finns i de flesta matbutiker. (den bruna färgen får den när man grillar den i ugnen innan.)

    lägg in 4 glas vatten i en kastrull. lägg i några droppar olja, kycklingbuljong, salt och övriga kryddor efter smak. låt den koka. sedan mäter ni upp i samma glas 2-3 glas med bulgur och chr3iae

    låt det puttra i någa minuter i svag värme och smaka av när den e klar.

    lycka till! ni får gärna skriva här om ni vill ha mer anvisningar

    Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
    Kommentarer

    Lämna ett svar

    Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    stats