Mellose.se | Make up & Hairstylist

Ny hudvård: Verso

Hej alla fina,

Hoppas ni mår bra.

Jag är så exalterad över att få testa ett nytt hudvårdsmärke för mig, nämligen Verso. Har läst så otroligt gott om de och det ska bli så kul att få se med egna ögon vad dem kan göra för min hud.

Produkterna jag ska testa är:

Foaming Cleanser: En mild rengöring för daglig användning. Tar skonsamt bort lätt makeup och orenheter. Huden får fräshör och är redo för flera produkter.

 

Acne Deep Cleanse: Djuprengörande ansiktsrengöring med högkvalitativ salicylsyra som går ner i porerna och löser upp överskottsebum och döda hudceller.

 

Super Eye Serum: är en lätt ögoncreme för ögonkonturen som effektivt motverkar ålders- och trötthetstecken. Formulan är unik då den innehåller Retinol 8 – Versos patenterade A-vitamin som är tillräckligt skonsamt att använda runt ögonen men ändå riktigt effektivt.

 

Day cream: En fuktgivande och skyddande dagcreme med SPF 15 för lyster och yngre hud. Niacinamid, gurkmeja och Retinol 8 komplex stärker och skyddar din hud.

 

Night cream: En nattcreme som lugnar, återställer och vitaliserar din hud. Huden blir mjukare, smidigare med ett yngre utseende.

 

Blemish fix: är ett specialbehandlande serum med Retinol 8, Niacinamid och gurkmeja som effektivt motverkar uppkomsten av blemmor och kvisslor. Blemish Fix är ett effektivt serum för hud med tendens till acne, blemmor och kvisslor. Verso Blemish Fix löser upp tilltäppta porer och minskar eventuell inflammation. Huden känns renare och klarare med en hälsosam fräschör. Verso Blemish Fix arbetar samtidigt långsiktigt genom att motverka ålderstecken, minska fina linjer och ger en jämnare hudton.

Mer tankar kring dessa kommer senare

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats