Mellose.se | Make up & Hairstylist

Babyplus: Bugaboo Bee 5

Hej alla fina,

Hoppas ni mår bra.

Nu har jag äntligen gjort min beställning på en ny vagn åt Sophia från Babyplus. Det stod mellan Cty Jogger GT samt Bugaboo Bee 5, Men tillslut valde vi Bee5, eftersom den kändes nätt och fin samt eftersom den erbjuder härlig körglädje tar lite plats och 100% liggläge. Självklart har den massa andra bra funktioner också.

 

För lite över två år sedan släpptes Bugaboo Bee3 och nu har Bee5 kommit och de är väldigt lika i modellen, men den nya modellen har fått fler än 100 uppdateringar. Det som gör vagnen lite extra intressant är att köparen har möjlighet att anpassa vagnen efter stil och smak med över 800 färgkombinationer! Helt fantastiskt om man vill skapa sin dröm vagn och göra den så personlig som möjligt.

Bugaboo Bee3b2

Bugaboo Bee5

1500x667

Några av de extra funktionella förändringarna som vagnen fått är:

  • vadderad sittdel
  • dämpning av chassit
  • nya framhjul

De andra uppdateringarna är sådana som kanske inte syns eller märks direkt av konsumenten, eftersom de är inbyggda där syftet är att bidra till ökad åkkomfort för barnet och bättre körkänsla för föräldern.

 

bugaboo-bee5-navkapslar

Med Bugaboo Bee5 finns möjligheten att välja färg på hjulsidorna

bee5_handttag_darkbrownbugaboo-bee5-grips-handtag-lilla-violen-jonkoping_grande

Samt färg och material på handtaget

 

alusvart

.Det svåra valet för mig var huruvida jag skulle välja aluminium eller svart chassi. Det återstår att se! 🙂 Nu längtar jag till min vagn!

 

Vagnen beställde jag på Babyplus som är en webshop i Holland. Min svägerska beställde sin bugaboo därifrån och var jätte nöjd med deras service, kommunikation och pris. Jag hade lite funderingar på vagnen och fick bra service och svar via mail. Vagnen borde komma vilken dag som helst och nu längtar vi! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats