Mellose.se | Make up & Hairstylist

Dag- och kvällsrutin tillsammans med ZO Skin Health

Hej alla fina,

Hoppas ni mår bra denna härliga dag. 🙂 idag tänkte jag berätta lite närmare min hudvårdsrutin. Jag har sedan några år tillbaka använt hudvårdsprodukter från ZO Skin Health.

Det är många som skriver på Instagram och privat gällande mina hudvårds rutiner. Så jag kände att det var dags att skriva ett inlägg om detta. 🙂

Jag måste nog erkänna att jag aldrig har haft så bra hud som jag har idag. Tonåren och ungdomen kantades av ständiga utbrott utav finnar och överproduktion av talg gjorde inte saken bättre. Jag har nog testat allt som finns att testa i smink och hudväg. Det känns så himla skönt att äntligen ha hittat ”rätt” rutin som funkar för mig. Jag kan nog påstå att en bra hudvårdsrutin, rätt kost samt att besöka hudterapeut regelbundet (eller vid behov) hjälper otroligt mycket. Min Hudvårdterapeut Vivian som jag gått till de senaste 7 åren har tagit väl hand om min hy. Jag kan verkligen tipsa om henne. Ni hittar hennes hemsida HÄR.

Tänkte berätta lite mer om min hudvårdrutin här nedan.

Dagrutin

Steg 1 Rengör: Rengöringen är första steget i behandlingen av alla hudtyper och är extra viktig om du har fet hud. Nyckeln till att komma till rätta med fet hud är att varsamt exfoliera matt och torr hud där bakterier fodras, reducera talg i huden och neutralisera fria radikaler.

1 .OFFECTS: Exfoliating Cleanser: Detta är en oljefri formula som reducerar talg och tar bort döda hudceller.

Steg 2 Aktivera:  Överproduktion av talg ger en fet och problematisk hud där bakterier kan fodras vilket ökar risken för att finnar, pormaskar och förstorade porer uppstår. Offects TE-Pads rengör porerna på djupet. Denna förebygger och behandlar mot dessa.

2. OFFECTS: TE- Pads Acne Vore Treatment: Dessa pads använder jag efter min rengöring. Genom detta steg kan man kontrollera produktionen av talg, motverka finnar och avlägsna döda hudceller.

OFFECTS: Exfoliating Polish: Detta är världens bästa scrub. Denna använder jag en gång i veckan eller vid behov. Den tar bort död hudceller och talg. Denna scrub innehåller A-, C-, och E Vitamin som ger ett kraftigt antioxidantskydd som gör att de aktiva ingredienserna tränger in i huden och verkar mer effektivt.

Steg 3 Stimulera: Ossential Daily Power Defense: Denna dagkräm aktiverar enzymer som reparerar DNA skador. Dessa speciella enzymer fäster direkt på DNA Molekylerna och reparerar Oxidationsskador i huden som orsakats av UV- strålning.

3. OFFECTS Daily Power Defense: super nöjd med denna dagkräm som ger mig daglig DNA skydd och antioxidantskydd hela dagen.

4. Ögonkräm: Olluminate Intense Eye Repair. Denna dagkräm har jag nyligen börjat använda. Dess egenskaper är att reparera, fräscha upp och minska påsar under ögonen. Den reducerar även fina linjer och rynkor. :

Kvällsrutin

Kvällsrutinen är nästan samma som dagrutinen, förutom att jag byter ut min dagkräm (daily power defense) mot

Ommerse: Overnight Recovery Creme: medan vi sover brukar huden bli mer aktiv och reparerar och förnyar hudcellerna. Därför är det viktigt att du tillför huden näring under natten. Denna kräm lugnar och ger huden den näring den behöver.

Zo Skin Health produkter hittar man på hudvårds- och spa kliniker. Innan du köper produkter från Zo skin Health rekommenderar jag att du utför en hudanalys samt talar med en certifierad återförsäljare, så du får produkter som jobbar mot dina problemområden.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats