Mellose.se | Make up & Hairstylist

Sophias tårta från Sheriecakeland

Hej alla fina,

Hoppas ni njuter av vädret till fullo. Sophias tårta beställdes i sista minut (2 dagrar innan) från en underbar kvinna som heter Sherie och driver företaget @Sheriecakeland på Instagram. Hon som skulle baka Sophias tårta innan, blev tvungen att hastigt tacka nej till jobbet på grund av tråkiga händelser. Jag förstod så klart till fullo, men fick lite panik i sista minut. Skrev på Instagram att jag behövde någon som kunde baka tårta med kort varsel, men alla var fullbokade. Sherie var egentligen fullbokad men berättade att hon ändå kunde hjälpa mig. Blev så himla glad! Det viktigaste är tårtan och den kunde jag bocka av nu. Jag köpte blommorna från från Tumba Blomstercity (samma företag som även driver Blomstercity i skärholmen)..

Jag ville gärna att tårtan skulle matcha Sophias romantiska tema (som faktiskt påminde mycket om förra årets kalas haha). Så färgen skulle vara mintgrön med färska blommor.

 

Lite bilder på dessertbordet:

Cupcakes gjorde en vän som jag dekorerade med färska blommor. Macarons från Lidl (frysvara), Mumstop i smak av hallon från Delicato och hemmagjord hallonmousse toppad med bär.

Jag och min prinsessa

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats