Mellose.se | Make up & Hairstylist

Ögonlaser hos Lirema

Reklam för @liremaogonklinik |Igår genomförde jag en efterlängtad ögonoperation hos Lirema. Metoden som användes var FS-Lasik som är en behandling med ögonlaser. Denna behandling rekommenderades för mina synfel. Men det finns även en behandling som heter Lasek som ni kan läsa mer om på deras hemsida.

Ögonlaser kan synfelskorrigera närsynthet, översynthet och astigmatism men inte åldersynthet/presbyopi.

FS-LASIK är en populär metod som vidareutvecklades från LASIK. FS-LASIK är en trygg och relativt smärtfri ögonoperation som innebär en kort läkningstid med snabbt förbättrad syn. De flesta kan arbeta som vanligt redan dagen efter operation vilket gör detta till den mest efterfrågade metoden. Behandlingen genomförs med två lasermaskiner (femtosekundlaser och excimerlaser).

Min erfarenhet (hittills) av behandlingen är väldigt positiv. Jag trodde att det skulle ta lång tid och att jag skulle känna mer obehag. När läkaren var färdig blev jag väldigt chockad ? trodde inte ens att de påbörjat behandlingen innan jag blev klar. Ser fram emot att få bättre syn ???

Blev tipsad av Lirema och fick väldigt proffsigt och gott intryck redan i somras när jag var på min konsultation. Vi beslutade att utföra operationen under vintern på grund av jobb m.m.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats