Recept: Dessertsklålar med vaniljvisp!
Publicerad,
Godmorgon alla fina,
Hoppas ni mår bra? Jag lovade att lägga ut ”receptet” på dessertskålarna jag gjorde i torsdags. Världens lättaste dessert som tar endast några minuter! 🙂
Ingredienser
Port: 8-10 små skålar eller 6 stora
– 2st paket (2,5dl/paket) vaniljvisp (milda)
– digistivekex
– krossad daim
– valfri frukt
Gör så här:
1. Vispa vaniljvisp med elvisp eller för hand. Den ska få samma konsistens som grädde.
2. Krossa digistivekex och daim.
3. Varva ingredienserna: vaniljvisp, daim, kex och frukt.
4. Låt kallna i kylen en stund innan serverigen.
Det går bra att förbereda dessa dagen innan. Man kan även frysa in dem och servera som frozen cheesecake 🙂
Man kan också använda vanilj kesella:)
Hej Ann,
Det har jag inte testat! Tack för tipset!:)
Kram
Va gott d ser ut ymym
Jag gillade dina skolar, jag undrar varifrån köpte du de:)
Hej Maria,
De är från Lagerhaus 🙂
Kram