Mellose.se | Make up & Hairstylist

Schweizernötsbräck

Hej alla fina,

Hoppas ni mår fint?:)

Idag har jag bakat bountykaka och Schweizernötsbräck. Håller på laddar frysarna med godsaker inför barnets ankomst. 🙂

Super enkelt att göra med endast två ingredienser: mjölkchoklad kaka och hasselnötter.

Rosta hasselnötterna (ca 150g) i ca 10 mintet på 175grader. Så fort de fått färg försöker ni gnugga bort skalet. Hacka sedan hasselnötterna. Smält chokladen 2-300g över vattenbad. Temperera chokladen och tillsätt 3/4 av hasselnötterna. Rör om och ber ut chokladblandningen över bakplåtspapper och garnera med resterande hasselnötter. Låt de sedan stelna i kylen. Voila! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats