Mellose.se | Make up & Hairstylist

C 9 Forever Living!

Hej alla fina,

Hoppas ni mår bra? För ca 1,5 månad sen körde jag C9. C.et står för ”Change” i nio dagar. Jag hade läst mycket om det och ville testa själv. Anledningen är för att jag ville bli av med mitt sockerberoende.

 

När ,man köper boxen får man en broschyr med information om kosten, vad man får äta, ett måttband, dagbok och information om de olika produkterna som ingår. I broschyren följer också ett detaljerat schema från morgon till kväll. Första 2-3 dagarna är de allra jobbigaste men, blir mycket lättare mot slutet.

 

Jag beställde boxen från Martina (@Martinalowcarb) som är återförsäljare för Forever Living. Hon var ett stort stöd under resan och stöttade och besvarade ofta mina frågor.

 

Innan jag började försökte jag förstå tanken med C9 och planera hur, vad och när jag ska äta (enligt schemat). Jag mätte mig och vägde mig innan jag startade.

 

Vikten låg på: 64kg och efter resan (9 dagar) var jag på ca 60,kg. Jag var så glad att jag hade gått ned i vikt men mest av allt tappat suget för skräpmat. Jag försökte äta nyttigt och fortsätta med en god och hälsosam livstil. Jag halkade några gånger eftersom jag kände att jag hade gått ned i vikt och det var ok att äta lite gott varje dag. men fortsätter man så går man faktiskt upp i vikt. Med små barn och ofta gäster och besök blir det att man fuskar mycket. Men sedan 3 veckor tillbaka är jag ännu en gång på god spår. Jag äter regelbundet, mycket frukt och grönt, proteiner och kolhydrater endast en gång om dagen. Det funkar jätte bra. Jag har inte ätit socker på minst 1 månad. Det känns så himla bra och jag väger idag 59,5kg och har ca 3kg kvar till min start vikt (innan graviditet).

 

Det viktigaste för mig är att må bra och känna ork att ta hand om mig själv och familjen. Jag känner inte ett dugg sug efter snacks eller godis. Jag äter nötter och frukt eller grönt om jag känner mig lite små hungrig.

 

Så med min erfarenhet vill jag poängtera att C9 inte är en quickfix! Man måste vara mentalt förbered och stark att försöka hålla god kost även efter dessa 9 dagar. Tänk på att när ni går ner i vikt så är det mycket vätska som försvinner först. Om ni börjar med dåliga vanor så går ni tyvärr upp i vikt igen.

 

Är ni intreserade av att kicka igång med C9, kontakta Martina (@Martinalowcarb) på Instadirect så får ni ett toppen erbjudande. =)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats