Mellose.se | Make up & Hairstylist

Seega maränger


Reccept

– 7st äggvitor

– 5,25 dl strösocker

– 100g 70% mörk kvalitetschocklad

Gör så här

1. Sätt ugnen på 130 grader, varmluft.

 

2. Blanda äggvita och strösocker i en rostfri bunke.

3. Sänk ned bunken i vattenbad och värm marängen till 60-65 grader under konstant vispning, kontrollera temperaturen med hjälp av en stektermometer.

 

4. Ta bort bunken från vattenbadet och vispa marängen med en elvisp tills den kallnat, enklast i en bakmaskin. Stanna inte vispen förrän det är färdigt, då finns risk att marängen sjunker ihop!

5. Smält chokladen och blanda den, endast lite, med marängen.

 

6. Klicka ut marängen med hjälp av två skedar på en plåt med bakplåtspapper.

7. Grädda dem i ugnen i 45-55 minuter, marängerna ska vara sega lite i mitten.

Voila!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. beundrare ;)

    Hej Melissa! Vill först bara säga att jag älskar din blogg, din stil och din utstrålining!

    Sen hoppas jag på att du kan hjälpa mig. Jag ska på bröllop om ca 1 månad, har inte hittat en frisör men vet att jag vill ha en slarvig enkel heluppsättning, som påminner lite om grekisk håruppsättningar, om du förstår vad jag menar;)

    Jag undrar om du kan visa på bloggen steg för steg om man vill testa hemma, inget avancerat, bara enkelt och stilrent ! (mitt hår är är väldigt långt, till svanken för att vara exakt) Skulle uppskatta detta väldigt mycket !

    Tack på förhand:)

    Ha en fortsatt bra dag <3

stats