Mellose.se | Make up & Hairstylist

Till min ”Beundrare”

Hej Du!

Tack för din kommentar. Jag har letat och letat efter en video, precis som bilden du länka till och jag tror att jag har hittat det! 

Tjejen visar steg för steg hur du kan göra en grekiskinspirerad, enkel, slarvig uppsättning.

Part 1

Part 2

Har du fler funderingar är du välkommen att kontakta mig via mail: [email protected]

Så kan jag säkert hjälpa dig =)

Sköt om dig (beundrare) och alla andra som läser..

Imorn lägger jag upp lite bilder från min tredje dag på Björn Axén

kram,
Mel

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Melissa

    Reccept på cocosbollarna

    Ingredienser:

    •150 g smör

    •2 dl strösocker

    •3,5 dl havregryn

    •1 dl kokosflingor

    •3 msk linfrö

    •1,5 msk vaniljsocker

    •4,5 msk kakao

    •2-3 msk bryggt kaffe

    •eller 2-3 tsk frystorkat kaffepulver och 2-3 msk vatten

    •eller 2-3 msk vatten

    •eller 2-3 msk apelsinjuice

    Garnering:

    •kokosflingor

    •eller pärlsocker

    Utrustning som är bra att ha:

    •elvisp

    Gör så här:

    Låt smöret bli rumsvarmt.

    Rör smör och socker till en jämn smet, använd gärna med elvisp så går det snabbt.

    Tillsätt havregryn, kokosflingor, kakao, vaniljsocker och kaffe och rör till en jämn smet för hand eller med elvisp. Om du gör kaffe med frystorkat kaffepulver rör du ut pulvret i vattnet innan du häller i det i chokladbollssmeten.

    Om smeten är väldigt lös och kletig kan man ställa in den i kylen eller frysen en stund innan man rullar bollar.

    Häll upp kokosflingor eller pärlsocker i en djup tallrik. Rulla små bollar av smeten och rulla bollarna i kokosflingorna eller pärlsockret.

    Lägg bollarna i en burk och förvara i kylskåp. De går också att frysa in.

stats